Bradić: Spremni smo za prvenstvo!

0
Komunalac add

U subotu starta proljetni dio prvenstva 3. HNL-Zapad, kada Vrbovec gostuje Ponikvama u Zagrebu.

Trener Vrbovčana Tihomir Bradić mirno dočekuje nastavak prvenstva.

-Za nama su uspješne pripreme u svakom pogledu. Osim poraza od Hrvatskog dragovoljca, šest smo pripremnih utakmica pobijedili (i to uvjerljivo) i dvije remizirali. Većinu utakmica smo odigrali upravo onako kako bih želio da izgledamo i u prvenstvu – kaže i dodaje kako mu je žao što je prekjučerašnja utakmica u Ždralovima (1-1) protekla u napetoj i čudnoj atmosferi, koja se ponavlja već drugi put s tim suparnikom.

Za Vrbovčanima je mjesec dana uspješnih pripremama, u kojima je klub i ojačan za najmanje dva prava pojačanja,

-To je bočni igrač Silvijo Malkoč (naš nekadašnji prvotimac) i vođa napada Luka Nakić iz Dubrave TK. Osim toga, u formu se na velika vrata vraća i naš Josip Colarić, tako da sam s te strane miran. Podsjećamo da smo 17 kola prošle jeseni muku mučili s napadačima, a opet smo osvojili 24 boda. Naravno, hendikepirani smo na stoperskim mjestima, gdje sada igra jedino Matija Petak, jer su Pluščec i Nikola Jendriš trenutno izvan stroja. Ipak, nadam se  da će ovo proljeće biti lakše, a cilj nam je uhvatiti priključak za vodećima – dodaje vrbovečki strateg.

Ponikve su jesenas, u prvom kolu, slavile na Sajmištu minimalnim rezultatom 1-0. U subotu?

-To je čvrsta i kompaktna momčad koja ne ispušta lako bodove na svom terenu, pa će biti teško. Ipak, idemo u subotu barem ne izgubiti – poručuje Bradić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime