Bradić: Slabiji smo 50 posto!

0
Komunalac add

Sve je više novih bora na licu trenera NK Vrbovca Tihomira Bradića. Gegić je ovih dana napustio Klub, Nikola Jendriš, Petak, Pluščec i Čosić su povrijeđeni, Josip Colarić je „out“ do kraja godine. To je danas stvarnost NK Vrbovca, koji za pet dana treba krenuti u nove prvenstvene okršaje.

Šest tjedana priprema i devet utakmica pokazali su definitivno da smo u odnosu na lani  50 posto slabiji! Nemamo potrebnu širinu. Otraga smo slabi, nemamo „špicu“, trebamo i igrača za prevagu – stanje u momčadi ukratko rezimira Bradić.

Zorno je to pokazala i subotnja „generalka“ s Dubravom TK (u gostima), koju su Crveni glatko izgubili 0-3. Ljetos je u Klubu preuzeo i Nogometnu školu kao njen voditelj. Što je zatekao, kakvo je stanje?

– A, joooj! To bi trebala biti „tvornica“ igrača, a sada nikako nije – odgovara.                      Očito ga čeka puno posla. Upravu također.

U takvoj atmosferi Vrbovec dočekuje prvenstveni start u subotu, pred svojom publikom. Dolaze Ponikve, a publika je „razmažena“ te očekuje jednako dobre partije i rezultate, kao i prošle sezone. Objektivno, to je teško očekivati.

 – Start je naravno jako bitan. Učinit ćemo sve da krenemo s pozitivnim rezultatom, a dalje ćemo se boriti kako i koliko budemo mogli – najavljuje Bradić.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime