Bradić: Jedva čekamo prvenstvo!

0
Komunalac add

Zadnje dvije pripremne utakmice vrbovečkog trećeligaša mnogima su na izmamile osmjeh na lice. Zabili su Vrbovčani čak 16 golova (samo dva primili) i to sedam komada trećeligašu u Virju te u subotu doma županijskom ligašu Dravi čistih devet golova. Tihomir Bradić je ustvrdio: –Cijele pripreme, pogotovo zadnje dvije utakmice, su nam pokazale gdje smo trenutno napadački. Tu smo nesumnjivo posloženi i znali smo da će daj dio ekipe biti jak. Zadovoljan sam i sa zadnjim redom na čelu s vratarom, a nisu loše niti bočne linije. Jest da smo izgubili dva susreta s drugoligašima, ali ni u tim utakmicama nismo bili inferiorni.

Ljetos se dogodila velika smjena igrača. –Otišlo je 12, ali i došlo 12 igrača. Trebalo je to posložiti i u tome smo vrlo brzo uspjeli. Čak sam pomalo, kao trener, iznenađen kako to brzo sjeda na svoje mjesto. No, pripreme i prijateljske utakmice su jedno, a pravi nas ispiti čekaju u prvenstvu. Zato jedva čekam da krene – pojašnjava Bradić.

Prvensto starta već u subotu, kada u goste dolazi HAŠK. –Nadam se najboljem i vjerujem da će nas podržati i brojna publika. Bilo bi lijepo da se zajedno proveselimo! – poručuje trener Crvenih.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime