Bradić: Budemo li kompletni, ne bojimo se nikoga!

0
Komunalac add

Dani nas dijele do nastavka prvenstva 3. HNL-Središte, u koje Vrbovec ulazi s 14. mjesta s 15 bodova. Nikada duže zimske pripreme, čak šest i po tjedana, su za njima. Što su pokazale? – pitali smo trenera Tihomira Bradića:

Pokazale su nam isto što smo vidjeli  i u prvenstvu: kada nismo kompletni  imamo problema. Također, vidi se da neki igrači imaju problema i kada su u igri – da budem blag – da nemaju kvalitetu za treću ligu. To je pokazala i ova zadnja utakmica u Virju, u kojoj nam nisu igrala 3 standardna igrača. Imali smo zato velikih problema, gubili poluvrijeme 3-0, a kad smo u drugom dijelu uveli  Ćosića umjesto Babića, slika je na terenu odmah  bila sasvim drugačija (k tome, Ćosić još nije niti spreman).

Klubu su zimus pristupila četiri nova igrača…

To su sigurno pojačanja. Jako sam zadovoljan, mada su ti igrači stigli iz 4. lige. Samo nisam siguran da će to biti dovoljno, jer i ostali klubovi su se pojačavali i to iz 2., neki čak i iz 1. Lige.

Pogled na tablicu jamči  neizvjesno proljeće i grčevitu borbu za opstanak mnogih klubova, pa i Vrbovca.

Točno, pogotovo što se 11 klubova bori za opstanak. Ovakve situacije već dugo nije bilo. Što se nas tiče ne smijemo gubiti, jer nam je svaka utakmica praktički kvalifikacijska.

HAŠK je ljetos sa Sajmišta neplanirano odnio bod (mi smo izgubili dva). Što možemo očekivati u subotu na otvorenju sezone u Zagrebu?

Što se subote tiče, znamo samo jednu stvar, a to je da ne smijemo izgubiti! Pokušat ćemo prvenstveno poduzeti sve da budemo kompletni, jer kad nam nedostaje makar i jedna karika, bit će teško. Ali, kad smo kompletni – ne bojimo se nikoga.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime