Braća Tolić ostala, a Martinović, Kralj, Jantoljak i Mrazović novi igrači Vrbovca

0
Komunalac add

U Vrbovcu se radi na igračkim pojačanjima pred nastupajući sezonu i šansa je pružena mlađim igračima iz vlastite nogometne škole, ali i iz šireg vrbovečkog područja. U međuvremenu je riješeno pitanje braće Gabrijela i Martina Tolića koji su ostali igrači Vrbovca.

Na početak priprema stigao je 25-godišnji povratnik/napadač Vlatko Martinović iz zagrebačkog Vrapča, koji je ranije igrao za zagrebačko Trnje, Kurilovec i slovenski klub Bilje. U Vrbovcu je ranije igrao od veljače do kolovoza 2021. godine. Na prvoj prozivci bio je i mladi 18-godišnji vratar Niko Kralj koji je stigao je iz HAŠK-a 1903, a koji je prve nogometne korake napravio u Prigorju iz Markuševca.

Klubu su u međuvremenu pristupili mladi igrači, 20-godišnji Leonardo Jantoljak i 19-godišnji Zvonimir Mrazović koji su stigli iz susjedne Zeline. Jantoljak je počeo svoj nogometni put u Vrbovcu, a potom je igrao u mlađim kategorijama HAŠK-a 1903, Zagreba i Dugog Sela. Prve korake je Mrazović učinio u Strmcu iz Bedenice, a potom je bio član Zeline. Mrazović i Jantoljak su obrambeni igrači koji su već stjecali seniorsko iskustvo u 4. NL Središte.

Uprava kluba i dalje radi na dovođenju pojačanja kako bi redizajnirani Vrbovec u nastupajućem prvenstvu u 2. NL Centar imao što kvalitetniju i što uigraniju momčad.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime