Božićnice za umirovljenike u Općini Gradec

0
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Komunalac add

Općina Gradec i ove je godine osigurala božićnice za umirovljenike s područja općine. Za umirovljenike koji primaju mirovinu u iznosu do 350 eura božićnica iznosi 30 eura. Umirovljenici koji primaju mirovinu u iznosu od 350 eura do 550 eura dobit će božićnicu u iznosu od 15 eura. U ukupan iznos mirovinskih primanja ulaze domaća i inozemna primanja.

Novi umirovljenici, odnosno svi koji su pravo na mirovinu stekli 2023. godine, kao i oni koji nisu uvršteni u općinsku evidenciju umirovljenika, mogu se do 30. studenoga 2023. godine prijaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Gradec, te priložiti sljedeću dokumentaciju:

1. KOPIJU OSOBNE ISKAZNICE i OIB-a (ukoliko na osobnoj iskaznici nema podataka o OIB-u) i kontakt broj

2. ODREZAK MIROVINE ili OBAVIJESTI O MIROVINSKIM PRIMANJIMA izdana od banke, iz kojih je vidljiva visina mirovinskih primanja iz prethodnog mjeseca.

Svi umirovljenici koji su već upisani u općinsku evidenciju trebaju do navedenog roka dostaviti samo zadnji odrezak o primljenoj mirovini zbog konverzacije kuna u euro.

Navedenu dokumentaciju možete dostaviti u općinu, ostaviti u poštanskom
sandučiću ispred ulaza u zgradu općine ili poslati na e-mail: opcina.gradec@zg.tcom.hr
Ukoliko svoje podatke navedeni umirovljenici ne dostave u propisanom roku, neće ih
se moći staviti u sustav te neće moći zaprimiti donaciju općine Gradec.

Isplata božićnice će se vršiti prijenosom gotovog novca putem poštanskih uputnica na kućne adrese umirovljenika. Sve dodatne informacije možete dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Gradec na broj telefona 01/2797-097 ili na službenim stranicama Općine Gradec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime