Božićni koncert Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec

0
Komunalac add

Članovi Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec održali su svoj tradicionalni božićni koncert. Brojni posjetitelji tako su 19. put uživali u večeri s puno glazbe i plesa. Limenjaci i mažoretkinje publiku su poveli na glazbeni put oko svijeta. Atraktivne vrbovečke mažoretkinje publiku su počastiti raznolikim koreografijama, ali i posebnim kostimima koji su ovo putovanje zemaljskom kuglom učinili još zanimljivijim. Na 19. tradicionalnom kocertu Limene glazbe i mažoretkinja Vrbovec, uz vrbovečke limenjake, nastupilo je i pet skupina mažoretkinja – seniorke, juniorke te tri grupe kadetkinja. VIS „Jane“ bile su gošće večeri.

Limenom glazbom dirigirao je David Horvatić, voditeljica vrbovečkih mažoretkinja je Ivana Šipuljak. Za izradu scenografije zaslužna je Renata Pisačić, šminku i frizure odradile su Ilonka Kurtanjek Vicković i Lea Juren. Voditelj koncerta bio je Želimir Štefanović.

Podsjetimo, u sklopu programa “Adventa u Vrbovcu” Limena glazba i mažoretkinje će u petak (28. prosinca) na glavnom gradskom trgu za posjetitelje pripremati hranu i upisivati nove članove. – Priliku imaju i oni koji nisu pohađali muzičku školu, mi ćemo ih naučiti svirati neki instrument. Nakon prve probe i prvog kontakta s društvom i našom energijom, siguran sam da će to zavoljeti – rekao je predsjednik Limene glazbe i mažoretkinja Tomislav Puđa.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime