Božićna priča POU Vrbovec

0
Komunalac add

Pučko otvoreno učilište Vrbovec i ove nas je godine na najljepši mogući način uvelo u blagdansko raspoloženje. Zgrada učilišta zablistala je u pravom božićnom ruhu.

Vrbovečkom Adventu priključili smo se kao i proteklih godina uredivši zgradu u božićnom ruhu. Kolegice Mira Marković, Božica Baček Bencerić i ja smo tjedan dana utrošile na ukrašavanje zgrade. Pripreme smo odradile znatno ranije jer zahtijevan je to projekt. Koliko čujemo, naši su sugrađani jako zadovoljni ovogodišnjom učilišnom kreacijom. Kombinirali smo stare i nove ručno rađene ukrase koje je napravila akademska slikarica Ivana Ožetski – pojasnila je ravnateljica POU Vrbovec Sanja Prijatelj.

Ravnateljica je ujedno uputila zahvalu Željku Gubijanu na borovini, Željku Pankretiću na pomoći oko postava na višim dijelovima zgrade te svima koji su im proteklih dana svojim poticajnim komentarima davali podršku.

Mnogi su se ovih dana fotografirali na našem ulazu i slali fotke u svijet što nas veseli. Upravo za impozantan ulaz smo dobili najviše pohvala, a bude li pao snijeg, ugođaj će biti potpun – zaključila je.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime