Božić stigao u Malu galeriju POU Vrbovec

0
Komunalac add

U Maloj galeriji Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec postavljena je izložba pod nazivom “Božićna čarolija”. Posjetitelji mogu vidjeti brojne božićne motive, drvca, medvjediće, orašare i druge ukrase napravljene od prirodnih materijala. Izložba se može pogledati do 5. siječnja 2022. godine svakodnevno od 8 do 21 sat uz prethodnu najavu. Prilikom dolaska potrebna je maska i COVID potvrda.

U našoj Maloj galeriji zavladali su medvjedići. To naglašavam zbog brojnih upita građana kojima se zaista sviđa naše ovogodišnje ukrašavanje zgrade. Zaista smo si dale truda i dugo se pripremale. Riječ je o ručno rađenim ukrasima koje ćemo spremiti i ponovo iskoristiti u narednim godinama. Kao nastavak na uređenje naše zgrade došla je izložba u galeriji “Božićna čarolija”. Posjetite li našu izložbu moći ćete vidjeti kako smo u jednu zanimljivu, toplu priču uklopili i prirodne materijale, nešto što smo imali već i prijašnjih godina, nešto novo što smo nabavili te neke stvari koje smo posudili. Osim nezaobilaznih svijeća i lampica na izložbi smo koristili licitarska srca i druge medičarske proizvode kao što su borići, zvona, čizmice, snjegovići i slično. Izloženo je i nekoliko modela popularnih orašara. Ovim putem zahvaljujemo i polaznicima Dječjeg vrtića Vrbovec koji nam je ustupio nekoliko lijepo nacrtanih čestitki. U sklopu izložbe postavljene su i ručno rađene slike za koje smo koristili prirodne materijale  – istaknula je ravnateljica POU Vrbovec Sanja Prijatelj.

Izložbu su realizirale ravnateljica Sanja Prijatelj, Mira Marković, Božica Baček Bencerić i Mirjana Ivanušić. – Dođite, pogledajte izložbu, dajte nam vaše ideje. Veselimo se susretu s vama – poručuje na kraju Prijatelj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime