Božićna događanja

0
Komunalac add

Turistička zajednica Vrbovca, u suradnji s udrugama i ustanovama s područja grada i okolice, priprema vrlo bogat i zanimljiv božićni program. Već od početka ovog mjeseca na Trgu Petra Zrinskog krenula je ugostiteljska ponuda, a Vrbovčanke i Vrbovčane tijekom prosinca očekuje i raznolika ponuda na Božićnom sajmu.

Na središnjem gradskom trgu ovih je dana postavljena božićna jelka, koju su uz pjesmu i ples okitila djeca vrbovečkih vrtića.

U sklopu božićnog programa najavljena je i izložba božićnih jaslica (11. prosinca u Učilištu), promocija božićnog žiga u vrbovečkoj Pošti (18. prosinca), a 19. prosinca Limena glazba i mažoretkinje organiziraju svoj tradicionalni Božićni koncert, u dvorani II. osnovne škole Vrbovec u večernjim satima. Istoga dana obilježit će se i Subota pred Božić uz prigodan kulturno-umjetnički program. Svoj doprinos božićnim događanjima dat će i Gradska udruga umirovljenika, naime članovi Zbora te udruge 22. prosinca održat će Koncert pod borom, dan kasnije (23. prosinca) pripremljen je tradicionalan Badnjak prije Badnjaka u organizaciji Udruge Ružin krug.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime