Borac minimalno svladao Vrbovec

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

BORAC – VRBOVEC 2 : 1

IMBRIOVEC, Igralište NK Borac. Gledatelja 50.

Sudac: Mario Brunec (Koprivnica).

STRIJELCI: 1:0 Babić (30), 1:1 Nemet (65), 2:1 Kliček (81).

BORAC: Rajić, Tumpić, Bastašić, Krušelj, Babić, Šumiga, Lončarić, Poldrugač, Grubešić, Dodik, Kuprešak. Još su igrali: Kliček, Vuić, Harači,. Kovačić, Jambrušić.

Trener: Zlatko Andrašić.

VRBOVEC: Eremović, Vreš, Varga, M. Trošić, Pavić, G. Trošić, Kobelščak, Fugaj, Suša, Sesvečan, Nemet. Još su igrali: Vasilik, Novosel, Topalović, Lukić, Šaban.

Trener: Antun Anthony Pavlović.

Nakon tjedan dana žestokih priprema mladi sastav Vrbovca odigrao je prvu pripremnu utakmicu u Imbriovcu protiv domaćeg Borca. U jednoj izjednačenoj i ravnopravnoj utakmici domaćini su iskoristili svoje šanse dok su gosti bili neprecizni u izglednim prilikama. Borac je poveo u 30. minuti jer je Krušelj okomitom loptom pronašao Babića koji je s 14 m efektno pogodio lijeve rašlje. Gosti su izjednačili u 65. minuti, a strijelac je bio Nemet. Domaćin je ponovo poveo u 81. minuti. Krušelj je centrirao s desne strane, a Kliček iz blizine postigao pobjedonosni zgoditak, inače bivši igrač Vrbovca.

Vrbovečka momčad je još uvijek u fazi formiranja pa se u narednom razdoblju očekuje dolazak iskusnijih igrača koji bi doprinijeli igračkoj kvaliteti. Za Vrbovec su debitirali: Fran Roko Eremija, Matej Pavić, Emanuel Kobelščak, Matija Trošić, Toni Vasilik, Filip Novosel, Nikolas Lukić i Ermin Šaban. Utakmica je ispunila svrhu da oba trenera Andrašić i Pavlović provjere mogućnosti svojih sastava i da se uspostave sportske veze na liniji Imbriovec – Vrbovec.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime