Bolni poraz Vrbovca od Kloštra

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – KLOŠTAR 2 : 4

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30.

Sudac: Jurica Šarić (Dugo Selo).

STRIJELCI: 0:1 Dodić (14), 1:1 Granđa (44),1:2 Filipović (49), 1:3 Dodić (65), 1:4 Kelić (82), 2:4 Nemet (85).

VRBOVEC: Kralj, Granđa, Talan, Cetina, Varga, Legin, Bubnjar, Kobelščak, Stjepanović, A. Lukić, Ferenčak. Još su igrali: Hranjec, N. Lukić, Nemet, Novosel, Sever, Dugac, Fugaj, Sesvečan, Vreš.

Trener: Emanuel Benković.

KLOŠTAR: Vrbanić, Mosković, Grabić, Dodić, Budić, Lepotinec, Šarić, Skorin, Agatić, Filipović, Marković. Još su igrali: Pagadur, Zubatović, Kletečki, Jezerčić, Kelić.

Trener: Pero Lasić.

Vrbovec je od početka utakmice preuzeo inicijativu dok je Kloštar kvalitetnom i discipliniranom igram parirao domaćim napadima. Gosti su iskoristili domaću pogrešku i poveli u 14. minuti. Grabić je izveo korner sa desne strane, a Dodić je iz blizine pogodio domaću mrežu. U 18. minuti Marković je s ruba kaznenog prostora snažno šutirao, ali je Kralj obranio udarac. Vrbovec je ozbiljno zaprijetio u 25. minuti, ali je Kobelščakov udarac s 10-tak m završio pored lijeve stative. Legin je nakon lijepe domaće akcije u 34. minuti pogodio prečku. Kloštar je u 35. minuti izveo brzi kontranapad u kojem je Šarić s 15 m pucao s desne strane uz desnu stativu. U samoj završnici prvog poluvremena Vrbovec je pritisnuo goste koji su se grčevito branili. Ferenčak je u 37. minuti probio desnu stranu i vratio loptu koju je pogodio Antonio Lukić s 10-tak m, ali je Vrbanić izvrsno reagirao. Stjepanović je minutu kasnije pogodio gostujuću prečku. Udarac Ferenčaka u 41. minuti Vrbanić je sigurno uhvatio. Vrbovečki pritisak se isplatio u 44. minuti jer je Granđa iz solo akcije izjednačio rezultat.

Filipović je na početku drugog poluvremena u 49. minuti postigao prekrasan pogodak s 25 m i lijevi donji kut. Novim vodstvom gostiju poremetila se igra domaćina čiji su nogometaši nakon toga bezrazložno i početnički griješili dok se igra gostiju dizala. Dodić je u 65. minuti snažnim udarcem s 11 m neobranjivo pogodio u lijevi donji kut. Novi šok za Vrbovec zbio se u 82. minuti u kojem su gosti izigrali domaću obranu i Kelić rutinski svladao Hranjeca. U 85. minuti na Leginovu asistenciju Nemet je s 15 m postigao lijepi zgoditak u desni donji kut kojim je samo ublažio domaći poraz 2:4.

Član 4. NL Središte skupine B Vrbovec je odigrao blijedu utakmicu u kojoj je puno griješio u predaji lopte, ali i u obrambenim zadaćama. Bolni su ovi vrbovečki porazi kojima se gubi i ugled kluba. Međutim, da bi se ponovo povratio renome, vrbovečki se nogometaši trebaju boriti do zadnjeg atoma snage i proliti mnogo znoja na terenu, ali i pri tome pokazati kvalitetnu igru. Član JŽNL-a NS Zagrebačke županije Kloštar se pokazao u vrlo dobrom izdanju čiji su motivirani igrači kažnjavali domaće greške te na kraju sasvim zasluženo pobijedili. Za Vrbovec je debitirao Mario Cetina.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime