Bolji Bjelovar zasluženo do pobjede protiv Vrbovca 3:0

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

VRBOVEC – BJELOVAR 0:3

VRBOVEC, Gradski stadion. Gledatelja 150.

Sudac: Bojan Čerkez (Vrbovec). Pomoćnici: Gordana Katušić (Gradec) i Rafaelo Bartol (Sveti Ivan Žabno).

STRIJELCI: 0:1 Glavina (14), 0:2 Zuniga (30), 0:3 Petrović (78).

VRBOVEC: Zrinščak, Gašpar, K. Colarić, Lovrić, Jantoljak, Trošić, Turk, Škaro, Babić, J. Colarić, Martinović, još su igrali: Kralj, G. Tolić, Mrazović, M. Tolić, Kliček, Bubnjar.

Trener: Dražen Biškup.

BJELOVAR: Iličević, Šamalab, Crnjac, Mario Nikolić, Delibegović, Pranjić, Šantić, Glavina, Kočiš, Zuniga, Motika,još su igrali: Perić-Komšić, Jurčević, Martin Nikolić, Velkovski, Ljevar, Kuku, L. Lalić, Lucas, Petrović, Jurić, Coha.

Trener: Marin Lalić.

Nakon početnog ispitivanja snaga između Vrbovca i Bjelovara, gosti su stigli do vodstva u 14. minuti. Glavina je izveo slobodni udarac s 18 m i pogodio desnu vratnicu od koje se lopta odbila u mrežu. Bjelovar je nakon bolje igre povećao vodstvo u 30. minuti. Motika je probio po lijevom boku i potom dodao loptu Zunegi koji iz blizine zabija gol. Brzi kontranapad Bjelovara u 35. minuti završio je Glavina, koji se našao u 100 % prilici, ali je njegov udarac s 5 m izvanredno obranio vratar Zrinščak.

U drugom poluvremenu pao je ritam utakmice jer su treneri Dražen Biškup i Marin Lalić radili izmjene i pružili šansu i ostalim svojim igračima. Vrbovec je teško dolazio do pozicije da opasno zaprijeti prema gostujućim vratima. Josip Colarić je u 66 minuti pucao s 15 m, ali je njegov šut sigurno obranio vratar Perić- Komšić. Lijepu gostujuću akciju u 73. minuti okončao je Petrović udarcem s 8 m, ali je Lovrić glavom izbacio loptu i tako spriječio siguran zgoditak. Ipak Petrović se upisao u strijelce u 78. minuti jer je s 14 m pogodio u desni donji kut nemoćnog vratara Kralja. Na kraju je Bjelovaru pripala zaslužena pobjeda 3:0, koji je tako i opravdao status favorita protiv mlade momčadi Vrbovca.

Za Vrbovec su debitirali: Leonardo Jantoljak, Marino Gašpar, Zvonimir Mrazović i Marlo Turk. Poslije dvije odigrane pripremne utakmice, Vrbovec je pretrpio dva uvjerljiva poraza, u prvoj utakmici protiv Samobora 1:5 i sada protiv Bjelovara 0:3. U obje utakmice Vrbovec je bio u podređenoj poziciji. Bjelovar se prikazao kao kvalitetna ekipa koja je dominirala u prvom poluvremenu, dok je u drugom došlo do pada u njihovoj igri. Pred trenerom Draženom Biškupom i njegovim pomoćnikom Igorom Ratkajcem je velik i mukotrpan posao u idućih mjesec dana, kako što prije uklopiti mlađe igrače u momčad, kao ravnopravne kotačiće kvalitetne ekipe, koja će se ravnopravno nositi s ostalim takmacima u 3. NL Centar.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime