Bogatim programom nastavlja se vrbovečki Advent

0
Komunalac add

U sklopu programa Adventa u Vrbovcu danas od 12 do 14 sati na klizalištu na trgu građani mogu uživati u Dječjim animacijama na ledu koje organizira Rg Kids Club Zagreb. Bogat program adventskih događanja nastavlja se u četvrtak, 30. prosinca. Na prostoru iza gradske tržnice s početkom u 18 sati održat će se puštanje lampiona u sklopu programa „Iskre nebeskih želja“. Zabavna večer na trgu nastavlja se uz TS Medenjaki.

Dječji doček nove godine u petak, 31. prosinca počinje na trgu u 11 sati. Djecu očekuje plesna predstava na ledu, dječji mini disco, face painting, tombola, baloni i konfeti. U 20 sati na gradskom trgu kreće prigodni zabavni program za doček Nove godine uz TS Zlatni vez te vatromet u ponoć.

U subotu, 1. siječnja građani mogu uživati na gradskom trgu uz Drugi kadar. U utorak, 4. siječnja od 12 do 14 sati na klizalištu će se ponovno održati dječje sportske aktivnosti na ledu. U četvrtak, 6. siječnja u crkvi Sv. Vida održat će se koncert sakralne glazbe „Sad pastiri doletite“ u izvedbi Komornog sastava Affetto i ŽVS Lera. Koncert počinje u 19:30 sati. U subotu, 8. siječnja posjetitelje na trgu očekuje još jedna zabavna večer.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime