Bogat teniski vikend u Vrbovcu

0
Komunalac add

U subotu je na terenima TK Vrbovec održano Prvenstvo teniske škole TK Vrbovec za najmlađe. Tenisku školu pohađa ukupno 35 polaznika u dobi od 5 do 18 godina, od toga je 15-ak početnika koji su nedavno krenuli u svoje teniske avanture. Ostali su članovi momčadi do 18 godina te seniorske ekipe. Trener im je Jurica Jakšić koji je i organizirao cijeli turnir.

Trinaest tenisača okupilo se u subotu i odmjerilo snage u 3 kategorije: crveni tenis do 8 godina, narančasti tenis do 9 godina te standardni, žuti tenis do 14 godina. U najmlađoj konkurenciji, onoj do 8 godina, najbolji je bio Karlo Čerkez. U narančastom tenisu (do 9 godina) najbolji je Matej Bradić dok je u najstarijoj kategoriji prvak Roko Jendriš. Svi natjecatelji su nakon tenisa počašćeni pizzom za ručak.

Sljedeći dan, u nedjelju odigran je tradicionalni memorijalni turnir Josip Jurković za veterane u konkurenciji parova. Parovi su se izvlačili nasumičnim odabirom po principu jedan jači i jedan slabiji tenisač. Ukupno je bilo 7 parova, odnosno 14 natjecatelja koji su se borili u 2 skupine po principu svaki sa svakim. Nakon završetka skupina razigravalo se za konačni poredak. Najbolji su bili par Ivan Knapić i Tomica Pisačić koji su u finalu svladali par Mato Deskar/Josip Knapić. Treće mjesto osvojili su Zdenko Đurašina i Stjepan Sever. Nakon odigranog turnira druženje se nastavilo uz roštilj i kolače koje su pripremili članovi obitelji natjecatelja.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime