Bogat program povodom Dana grada Vrbovca

0
Komunalac add

Započeo je bogat kulturno-umjetnički program u povodu obilježavanja Dana grada Vrbovca, župe sv. Vida, I. osnovne škole Vrbovec i Dana obrtnika. Uz kulturna događanja, posjetitelje očekuje i raznovrsan sportski program koji su pripremili Nogometni klub Vrbovec, Teniski klub Vrbovec, Atletski klub Vrbovec te Streljačko društvo Vrbovec.

Na Dan grada, u subotu, 15. lipnja u dvorani Pučkog otvorenog učilišta održat će se Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca na kojoj će zaslužni građani primiti godišnje nagrade Grada Vrbovca.

Sveta misa koju će predvoditi profesor Tonči Matulić i svečenici dekanata, služit će se u crkvi Sv. Vida također 15. lipnja u 10 sati. Ispred Ljetne pozornice za građane je organizirano druženje uz besplatnu hranu. U kulturno-umjetničkom programu nastupit će Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec, Folklorni ansambl „Petar Zrinski„ , KUD „Šumari“ Vinkovci te Mažoretkinje općine Dubrava. Zabavni program uz TS Svita počinje od 22 sata. U nastavku teksta donosimo detaljan program događanja.

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime