Bogat popratni program na 1. memorijalnom MNT Ivan Colarić

0
Komunalac add

Ove godine organizira se 1. Memorijalni malonogometni turnir “Ivan Colarić”. Turnir će se održati od 16. do 18. lipnja na malonogometnom igralištu u centru Vrbovca. Izvlačenje skupina prvog turnira održat će se večeras u 20 sati u caffe baru A1. Nakon izvlačenja bit će kreiran i raspored odigravanja turnira.

Organizatori su objavili i bogat program popratnih zabavnih događanja.

Izložba najnovijih automobila Emil Frey Auto Centra od petka u 18 sati do kraja programa u nedjelju. Pogledajte neke od vozila Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Citroen. Emil Frey Auto Centar će sretnom posjetitelju svog izložbenog prostora omogućiti korištenje vozila iz svog asortimana za vikend. Klince sva tri dana čekaju napuhanci, a u subotu 15-18 sati i dječji program uz organizirane igre animatorica. U petak navečer sviraju T.s. Zlatni Vez, u subotu band NI5 NI6, a u nedjelju uz tamburaši Ranom zorom. Ivanu u čast BBB Vrbovec obojat će nebo bakljadom u subotu u 20 sati.

Nedjelja predvečer, prije same finalne utakmice u večernji dio programa ulazimo izvlačenjem sretnog posjetitelja za korištenje Emil Frey Auto Centar automobila na vikend, nastup Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec te zatvaranje turnira.

Točna satnica bit će određena i objavljena večeras nakon izvlačenja ždrijeba.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime