Bjelovarčani tri puta pogodili mrežu Vrbovčana

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

BJELOVAR – VRBOVEC 3:0

BJELOVAR, pomoćno igralište Gradskog stadiona. Gledatelja 50.

Sudac: Vedran Ćulić (Bjelovar).

STRIJELCI: 1:0 Marić (45), 2:0 Kožarić (62), 3:0 Dalibegović (68).

BJELOVAR:Komšić, Crnjac, Nikolić, Hrahovski, Kočiš, Varga, Ron, Pranjić, Jurić. Motika, Marić. Još su igrali: Đorđević, Iličević, Šantalab, Ljevak, Jurčević, Dalibegović, Serdarušić, Raspudić, Kožarić, Coha, Fernandes, Glavina.

Trener: Luka Bilobrk.

VRBOVEC: Zrinščak, Videc, K. Colarić, Lovrić, M. Tolić, Ćosić, Škaro, Bubnjar, J. Colarić, Martinović, Trošić, još su igrali: Kralj, G. Tolić, Gašpar, Turk, Mikulec, Jurinjak, Sesvečan, Fugaj, Babić, Varga, Jantoljak

Trener: Dražen Biškup.

Vrbovec je odigrao prvu pripremnu utakmicu na gostovanju protiv Bjelovara s kojim tradicionalno već godinama igra susrete i razvija dobre sportske odnose. Prvo poluvrijeme proteklo je u ravnopravnoj, borbenoj i angažiranoj igri obje momčadi. U dopadljivoj igri obje ekipe su imale svoje prigode za pogotke koje napadači nisu realizirale. No, Vrbovec je ipak po starom dobrom običaju primio pogodak u samom finišu prvog poluvremenu. Domaćin je poveo u 45. minuti kada je Pranjić s lijeve strane vratio povratnu loptu koju je Marić pospremio u mrežu Vrbovca.

U drugom poluvremenu bolja je bila momčad Bjelovara koja je diktirala tempo i ritam utakmice dok su se gosti branili i prijetili preko brzih kontranapada. Domaćin je povećao vodstvo u 62. minuti preko Kožarića. Konačni rezultat postavio je Dalibogović u 68. minuti u zasluženoj pobjedi Bjelovara protiv Vrbovca 3:0. U dresu Vrbovca debitirao je Hrvoje Videc.

 

Zdenko Brezarić

 

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime