Bjelovarčani i Vrbovčani odigrali neodlučeno

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

BJELOVAR– VRBOVEC 1:1

Višegodišnji dobri sportski odnosi između trećeligaša Bjelovara i Vrbovca nastavljeni su i ove godine odigravanjem pripremne utakmice. Na Gradskom stadionu u Bjelovaru po sunčanom, ali prohladnom i vjetrovitom vremenu Bjelovar i Vrbovec odigrali su agilnu, brzu i borbenu utakmicu.

Početak je pripao domaćinu koji je imao laganu inicijativu i bolju kombinatornu igru. Ipak u 10. minuti Josip Colarić proigrava Martinovića koji pogađa domaća vrata, ali sudac ne priznanje zgoditak zbog navodnog zaleđa. U 31. minuti nije bio dosuđen kazneni udarac za Vrbovec iako je u domaćem kaznenom prostoru Domagoj Colarić prošao igrača koji ga udara po nozi. Bjelovar je došao do rezultatske prednosti u 43. minuti. Nakon ubačaja iz kuta Pleić prima loptu i pored dva gostujuća igrača i s 11 m preciznim udarcem svladava Zrinščaka.

U nastavku Vrbovec je zaigrao ofenzivnije i plod takve igre bilo je poravnanje rezultata u 77. minuti. Josip Colarić je izveo korner, Pluščec je loptu glavom prenio do Sliškovića koji iz blizine trese domaću mrežu. Iako su obje momčadi stvorile po nekoliko poluprilika rezultat se više nije mijenjao.

Strijelci: 1:0 Pleić (43), 1:1 Slišković (77).

VRBOVEC: Zrinščak, Režabek, M. Tolić, Krizmanić, Pluščec, Tomas, G. Tolić, Martinović, J. Colarić, Slišković, D. Colarić. Još su igrali: Bilić, K. Colarić, Bubnjar, Fugaj, Škaro, Boroša, Trošić, Babić i Novokmet).

Trener: Renato Jurčec.

Bila je ovo osma pripremna utakmica, a Vrbovec je do sada ostvario četiri pobjede, odigrao jednu neodlučenu i doživio tri poraza uz gol razliku 12:8.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime