Bjelovar minimalno pobijedio Vrbovec 1:0

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

BJELOVAR – VRBOVEC 1 : 0

BJELOVAR, Gradski stadion – igralište s umjetnom travom. Gledatelja 50.

STRIJELAC: 1:0 Fajić (48).

BJELOVAR: Perić Komšić, Šantalab, Marin Nikolić, Mario Nikolić, Hajdarović, Kosanović, Hairlahović, Arap, Okić, Fajić, J. Pranjić. Još su igrali: Augustinjo, Kočiš, Coha, Jurčević, M. Pranjić, Kolenda, Ljevar.

Trener: Luka Bilobrk.

VRBOVEC: Zrinščak, G. Tolić, M. Tolić, Krizmanić, Lovrić, Trošić, D. Colarić, Frigan, J. Colarić, Babić, Slišković. Još su igrali: Ćosić, K. Colarić, Boroša, Nakić, Bubnjar, Kliček, Škaro.

Trener: Dražen Biškup.

Bjelovar je u kvalitetnoj i živoj utakmici minimalno pobijedio Vrbovec rezultatom 1:0. Iako su Vrbovčani pored dobre igre imali i nekoliko obećavajućih prilika za postizanje zgoditaka, nisu bili precizni u svojim udarcima. I ova utakmica je potvrdila dobre sportske odnose između Bjelovara i Vrbovca koji se njeguju godinama. Unatoč tome što niti jedna momčad nije željela doživjeti poraz, utakmica je odigrana u prijateljskom ozračju, s puno trke, taktičkim pokrivanjem terena i s puno pas igre.

Pomoćni trener Igor Ratkajec nakon utakmice izjavio je kako je prvo poluvrijeme bilo solidno, uz uglavnom čvrstu igru između dva kaznena prostora.

Domagoj Colarić je iz slobodnog udarca u 20. minuti pogodio prečku, a potom je i Lovrić nakon kornera glavom pogodio isto prečku. Imali su svoje prilike i Josip Colarić i Josip Slišković, ali su pucali kraj gola. Sve prilike Bjelovara sigurno je obranio Zrinščak. Odmah u početku drugog poluvremena jednu našu grešku iskoristili su igrači Bjelovara i nakon povratne lopte s desne strane, na drugoj stativi Fajić zabija pogodak. Imali su još Bjelovarčani još dvije prilike koje je Zrinščak obranio, kao što je i udarac Sliškovića obranio njihov vratar – pojasnio je Ratkajec.

 

Zdenko Brezarić

 

 

 

 

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime