Bistra tradicionalno pobijedila Vrbovec

0
Komunalac add

PRVENSTVENA UTAKMICA 13. KOLO 3. NL CENTAR

BISTRA – VRBOVEC 2 : 1

DONJA BISTRA, SC Bistra. Gledatelja 100.

Sudac: Filip Dragašević. Pomoćnici: Mislav Krmar i Filip Lovrić (svi iz Zagreba).

Delegat: Milan Nesvanulica (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 Kukec (28), 1:1 Martinović (39), 2.1 Kukec (84).

BISTRA: Rihtar, Šinko, (od 46. Fi. Lučak), Vodopijak, (od 88. Kereša), Kukec, Pejić, Gulija, (od 70.

Brezec), Ljubić, Mandić, Rašić, (od 88. Nikšić), Pavlović, (od 70. Nakić), Fr. Lučak.

Trener: Renato Jurčec.

VRBOVEC: Zrinščak, M. Tolić, K. Colarić, Trošić, M. Tolić, Ćosić, Škaro, Bubnjar, (od 77. Mikulec), Martinović, Babić, Turk, (od 46. J. Colarić, od 85. Kliček).

Trener: Dražen Biškup.

IGRAČ UTAKMICE: Tomislav Kukec.

Nastavila se tradicija poraza Vrbovca u Donjoj Bistri. Bez obzira kako odigrali ili u kojem sastavu nastupili, Vrbovčani protiv Bistre završavaju utakmice s gorkim okusom neuspjeha i spuštene glave. Domaćin je poveo u 28. minuti, a strijelac je bio Kukec, koji je postigao efektan pogodak iz slobodnog udarca. Vrbovec je izjednačio rezultat u 39. minuti preko Martinovića. Par minuta kasnije označeno je od strane drugog pomoćnog suca Filipa Lovrića zaleđe Martinoviću koji je utrčao iz drugog plana i našao se u obećavajućoj situaciji za postizanje pogotka.

Vrbovec je odigrao solidnu utakmicu u kojoj je stvorio nekoliko izglednih i obećavajućih šansi koje gostujući napadači nisu realizirali. Propuštene prigode u pravilu protivnik uvijek kažnjava pa su to i ovaj puta na svojoj koži osjetili Vrbovčani u samom finišu utakmice. Najbolji igrač utakmice Tomislav Kukec je u 84. minuti po drugi put svladao vratara Zrinščaka jer mu je zabio prekrasan zgoditak s 20-tak m. U zadnjim trenucima utakmice Škaro je pogodio prečku pa je očito da je i sportska sreća okrenula leđa vrbovečkim nogometašima. Na kraju je utakmica između Bistre i Vrbovca po tradiciji završila pobjedom domaćina 2:1.

Sudac Filip Dragašević pokazao je 4 žuta kartona. Kod Bistre su požutjeli Luka Pejić, Marko Vodopijak i Tomislav Kukec, a kod Vrbovca Kristijan Colarić. Bistra se tako još jednom potvrdila kao jedan od neugodnijih protivnika s kojima Vrbovčani imaju negativan skor. Vrbovec je upao u crnu seriju jer je doživio 4 poraza u nizu zbog čega je pao na 12. mjesto tablice 3. NL Centar.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime