Biciklistička karavana “Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana” ponovno u Vrbovcu

0
Komunalac add

Biciklistička karavana “Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana”, koju organizira Hrvatsko društvo iz Ljubljane, danas je posjetila Vrbovec. Ova biciklistička karavana već tradicionalno prolazi kroz naš grad, a posvećena je svim poginulim hrvatskim braniteljima od Vukovara do Ljubljane. Danas je bio dvadeseti put kako je karavana posjetila naš grad. Pokrovitelj dijela puta je Grad Vrbovec, a biciklisti su nakon ručka u Motelu Marina, stigli kod spomenika Hrvatska kocka u centru grada te odali počast hrvatskim braniteljima.

U ime Grada Vrbovca delegaciju je pozdravio upravni referent za društvene djelatnosti Robert Haić i pročelnica Službe za opće poslove Grada Vrbovca Andreja Tanasković koja je biciklistima poželjela dobrodošlicu u naš grad te također sretan i uspješan nastavak puta. Goste iz Slovenije tradicionalno je dočekao i vrbovečki novinar Dragan Vicković.

Inače, „Put prijateljstva Vukovar – Ljubljana” vozi se u tri etape. Prva je Vukovar – Đurđevac, druga Đurđevac – Samobor te treća Samobor – Ljubljana. Karavana počinje u Vukovaru, gradu simbolu otpora i pobjede, u znak odavanja počasti svim hrvatskim braniteljima.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime