Bez novih slučajeva u Vrbovcu

0
Komunalac add

U odnosu na podatke od jučer na području Zagrebačke županije oboljele su 22 osobe. U protekla 24 sata u Vrbovcu nema novih potvrđenih slučajeva. Podaci za ostale gradove i općine: 2 Samobor, 1 Zaprešić, 2 Jastrebarsko, 5 Velika Gorica, 1 Dugo Selo općine – 1 Brdovec, 1 Jakovlje, 1 Klinča Sela, 1 Stupnik, 2 Pisarovina, 1 Kloštar Ivanić, 1 Brckovljani,  2 Rugvica, 1 Preseka. Ozdravilo je 245 osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do petka, 8.1.2021. do 10:00 sati evidentirano je 17599 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječene su 15632 osobe, a 55 osoba je preminulo. Trenutno je aktivno 1912 slučajeva.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Gdje se sve u Zagrebačkoj županiji može testirati na COVID-19 saznajte ovdje.

* Podaci za novooboljele odnose se na gradove i općine u kojima oboljeli imaju prebivalište.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime