Besplatni priključci na vodovodnu mrežu još do kraja svibnja

0
Komunalac add

Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije je u sklopu projekta izgradnje vodovodne mreže na našem području zaprimila preko četiri tisuće prijava za besplatne vodoopskrbne priključke.

Također podsjećaju da je rok za prijavu besplatnih priključaka do kraja svibnja te pozivaju sve građane koji još nisu predali prijavu, da to učine do tog roka. Besplatne priključke moguće je ostvariti na vodoopskrbnoj mreži koja će biti izgrađena u sklopu ovog projekta, ali i na već postojećoj vodoopskrbnoj mreži. Priključak je za nove korisnike besplatan i u potpunosti sufinanciran preko projekta „Regionalni vodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb istok“.

Rok za podnošenje zahtjeva za priključenje na postojeću i novoizrađenu javnu vodoopskrbu je 31. svibanj 2024. godine. Svi zahtjevi za priključenje koji budu zaprimljeni nakon navedenog datuma neće biti izvedeni u sklopu ovog projekta. Iznimka su naselja Gradec i Gradečki Pavlovec za koja će se zaprimati zahtjevi i nakon 31. svibnja, jer se radovi tek moraju izvesti.

Za realizaciju besplatnog priključka potrebno je podnijeti Zahtjev za priključenje na javnu vodoopskrbu kod javnog isporučitelja vodnih usluga Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o. na adresi:

Poslovna jedinica Vrbovec

Telefon. 01/4095-135

Kolodvorska ulica 29

10340 Vrbovec

Ova obavijest ne odnosi se na građane koji su svoje zahtjeve već predali. Oni zahtjev više ne trebaju predavati.

Podsjetimo, u tijeku je Izgradnja i rekonstrukcija vodoopskrbnih cjevovoda i pripadnih objekata (pre/crpne stanice, priključci) na vodoopskrbnom području Vrbovec (Grad Vrbovec, Općine Dubrava, Gradec, Farkaševac, Rakovec i Preseka) u sklopu Projekta „Regionalni vodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb istok“ sufinanciranog iz Kohezijskog fonda EU „Operativni program konkurentnost i kohezija 2014 – 2020“.

Naručitelj radova je javni isporučitelj vodnih usluga Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o.

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime