Besplatan vikend na novim bazenima Naftalana

0
Komunalac add

Besplatni bazeni i teretana, teniski tereni, škola plivanja, grupno vježbanje, biciklijada, joga, gong kupka, aromaterapije. Sve to nudi se na prvom ovogodišnjem Vikendu za zdravlje, 12. i 13. lipnja 2021. u Ivanić-Gradu u organizaciji Turističke zajednice Ivanić-Grada.

Niz besplatnih aktivnosti usmjerenih na zdravlje održat će se u sklopu SB Naftalan, novotvorenim bazenima i na Sportskom parku Zelenjak.

Za djecu od 7-10 godina na bazenima Naftalana oba dana organizirana je škola plivanja, dok će odrasli moći uživati u funkcionalnom treningu, aqua aerobicu i senior pilatesu. Uz bazene u jutarnjim će satima biti organizirano i mjerenje šećera i tlaka te niz predavanja i radionica na temu aktivnog starenja, trčanja, istezanja, aromaterapije, kako kuhati za djecu i slično.

Mali i veliki, oba dana vikenda, moći će unajmiti i rekvizite za stolni tenis, badminton te viseću kuglanu, odigrati tenis na teniskim terenima te se pritom dobro zabaviti. Oni najmlađi mogu se od 10 sati uključiti u radionicu izrade lutaka i glume za djecu, a od 16 sati zabaviti plesom ili igrom na poligonu. Odrasli se za to vrijeme mogu opuštati uz vježbe disanja ili gong kupku. Na rasporedu oba dana u 11 sati je zanimljiva edukativna šetnja, a u subotu od 20 sati moći će se uživati i u koncertu Jelene Mesarić i Saše Tadića.

Kako bi svi ostali zdravi, sigurni i veseli, potrebno je voditi računa o pridržavanju epidemioloških mjera te je stoga ograničen broj mjesta u nekim grupama i poželjno je prethodno rezervirati svoje mjesto. Za grupno vježbanje u organizaciji SB Naftalan to možete učiniti e-mailom na: bazeni@naftalan.hr ili telefonskom najavom na 01 2834 533, a za  ostale sadržaje na e-mail: info@tzig.hr ili na broj 01 2881 591.

Za detaljne informacije o zabavnim događanjima i termine kliknite na VIKEND ZA ZDRAVLJE!

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime