Banovčani rutinski do pobjede protiv Graničara

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

BAN JELAČIĆ – GRANIČAR  4 : 1

Banovo, Igralište NK Ban Jelačić. Bez gledatelja.

Sudac: Antonio Kokot (Celine).

Strijelci: 1:0 Den. Škrinjar (23), 2:0 Dom. Škrinjar (51), 3:0 Maksimović (62), 3:1 Hribar (66), 4:1 Hren (79).

BAN JELAČIĆ: Brleković, Trošić, Majstorović, Tarandek, Jurić, Ronjak, Den. Škrinjar, Dom. Škrinjar, Maksimović, Juričić, Uremović. Još su igrali: Jakopic, Hren, Aračić, Medverec i Šoda.

Trener: Mladen Falčević.

GRANIČAR: Mužek, D. Malčić, A. Malčić, Kobelščak, Trninić, Hribar, Šimatović, Kemenović, Hmelina, Droždan, Martinović. Još su igrali: Miklečić i Herendić.

Trener: Anthony Pavlović.

Ban Jelačić je boljom igrom i dominacijom na terenu rutinski zabilježio pobjedu protiv gostiju iz Tučenika. Domaćin je od početka utakmice zagospodario i napadačkom igrom ugrožavao vrata Graničara. S druge strane gosti su nastojali čuvanjem lopte i pas igrom umrtviti ritam igre te preko brzi kontranapada stvarati prilike pred vratarem Brlekovićem.

Gostujuća obrana je kapitulirala u 23 minuti. Uremović je probio po lijevom boku i vratio prizemnu loptu koju je Denis Škrinjar zakucao u gostujuću mrežu. U strijelce se u 51. minuti upisao i brat Domagoj Škrinjar koji je izbio sam ispred vratara Mužeka i sigurno postigao gol. Maksimović je u 62. minuti povećao vodstvo Bana Jelačića na 3:0 jer je preciznim udarcem svladao Mužeka. Pogrešku domaće obrane u 66. minuti kaznio je Hribar koji je postigao počasni zgoditak za Graničar. U 79. minuti prisebno je na ubačaj reagirao Hren koji je zabio zgoditak za konačnih 4:1 za Ban Jelačić.

Pripremna utakmica bila je odigrana pod reflektorima u Banovu koju je odsudio vrlo dobro Kokot. U svakom slučaju utakmica je poslužila za uigravanje obiju momčadi za proljetni dio prvenstva. I dok je domaći trener Mladen Falčević imao razloga za veselje zbog dobre igre, gostujući trener Anthony Pavlović nije bio nezadovoljan igrom svoje momčadi koja je nastupila u oslabljenom sastavu.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime