Ban Jelačić u napadačkoj igri slavio protiv momčadi Hrvatskog bojovnika 4:3

0
Komunalac add

PRIPREMNA UTAKMICA

BAN JELAČIĆ – HRVATSKI BOJOVNIK 4 : 3

VRBOVEC, Gradski stadion. Igralište s umjetnom travom. Gledatelja 30.

Sudac: Capan (Vrbovec).

STRIJELCI: 1:0 S. Uremović (9), 1:1 Horvat (22), 1:2 Vranetić (31), 2:2 Tarandek (40), 2:3 Horvat (42 11m), 3:3 S. Uremović (62 11m), 4:3 Juričić (81).

BAN JELAČIĆ: D. Uremović, Ćosić, Šušak, Trošić, Tarandek, Medverec, V. Ronjak, Juričić, S. Uremović. Pušić, Hren (još su igrali: Kramar, Mikulić, Aračaić, I. Ronjak, Jurić).

Trener: Mario Švigir.

HRVATSKI BOJOVNIK: Letoja, Vranetić, Z. Kos, T. Kušec, M. Mekovec, Nemčić, Horvat, St. Kos, Sanders, I. Mekovec, Da. Kos, (još su igrali: L. Matojić, M. Kušec, K. Matojić).

Trener: Alen Zidarić.

U jednoj otvorenoj i napadačkoj igri obiju momčadi, pobjeda je na kraju pripala Banu Jelačiću rezultatom 4:3. Domaćin je poveo u 9. minuti u kojoj je Ćosić nesebično asistirao Saši Uremoviću koji je pogodio prazna gostujuća vrata. Gosti su izjednačili rezultat u 22. minuti. Horvat je izveo slobodni udarac s 20-ak metara i svladao vratara Darija Uremovića. Gosti sve bolji i brzo okreću rezultat na svoju stranu u 31. minuti jer se u strijelce upisao Vranetić. Ban Jelačić je izjednačio rezultat u 40. minuti jer je na povratni pas Ćosića Zdravko Tarandek s 20-tak metara postigao pogodak. Do poluvremena, gosti opet vode jer je u 42. minuti Horvat precizno izveo kazneni udarac.

U nastavku inicijativa Banovčana koja je rezultirala izjednačenjem rezultata. Saša Uremović je u 62. minuti sigurno realizirao kazneni udarac. Novi kazneni udarac i to treći na utakmici kojeg je izveo Nemčić u 77. minuti, ali ga efektno obranio Darijo Uremović. Treba napomenuti kako je ekipi Hrvatskom bojovniku kod rezultata 3:3 bio poništen gol zbog sumnjivog prekršaja nad vratarem. U 81. minuti ponovo se istaknuo Ćosić i to trećom asistencijom, ovaj puta Juričiću, koji je primio loptu zaobišao pokraj obrambenog bloka i zabija lijevom nogom u malu mrežicu.

Cijelu utakmicu bila je nadmoćna ekipe iz Banova, koja je pokazala veliku moć u posjedu lopte i napadačkom dijelu igre, ali visoko postavljena obrana predstavljala je problem kod izgubljenih lopti koje je vrlo dobro koristila gostujuća momčad. Na kraju odlična utakmica za gledatelje uz lijepe golove i puno preokreta u kojoj gosti iz mjesta Mokrice Miholečke mogu žaliti za porazom jer nisu iskoristili kazneni udarac.

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime