Ban Jelačić slavio u Lonjici

0
Komunalac add

Lokalni derbi između Lonje i Ban Jelačića iz Banova u Lonjicu je privukao dvjestotinjak simpatizera koji su zdušno navijali za svoje klubove. Na kraju, sretniji kući odlaze navijači Banova. U samom startu utakmice, Lonja je agresivnom igrom pokušala doći do pogotka, no odlična obrana Banova na čelu s Brlekovićem neutralizirala je svaki pokušaj. Ipak, sredinom prvog poluvremena, Ivoš ubacuje u 16 metara gdje Barišić promašuje prazna vrata. Treba napomenuti da obje momčadi imaju snažne bacače iz auta koji su jučer bili najzaposleniji.

Siromašno prvo poluvrijeme kao da je bilo okidač da bi u drugom poluvremenu mogli gledati pravu ljepoticu. Lonja je navalila na gol Banova pa su u razdoblju od 45. do 60. minute teško živjeli gostujući nogometaši. Upravo u tom periodu zabilježena je najbolja šansa domaćina, opet ubačaj sa strane Ivoša, a kapetan Salopek neometan i s crte uspijeva pucati pored gola na čuđenje svih navijača.

Banovo se tada probudilo i krenulo prema naprijed, prvo Colarić na proigravanje Maksimovića ne uspijeva zabiti u situaciji 1na1 s domaćim vratarom, a na drugoj strani Barišić loše zahvaća jednu povratnu loptu. Banovo orijentirano na kontranapade dočekalo je jedan takav u sam smiraj utakmice. Maksimović je primio loptu i riješio se dvojice čuvara te gurnuo loptu za Hrena koji je srušen u 16 metara, a sudac Sirovec pokazao je na kazneni udarac. Siguran realizator bio je Juričić u 84. minuti. Do kraja utakmice Lonja je sve dala u napad, a rezultat toga bila su dva crvena kartona, po jedan na svakoj strani, Orozu i Trošiću. Velika nogometna fešta završila je slavljem Banova koje itekako ima što za reći u ovoj nogometnoj sezoni.

NK LONJA: Mandić, Pavlić (od 24. Delija), Salopek, Ivoš, Severec (od 46. Baček), Hren (od 64. Pavić), Barišić, Pušić (od 81. Dokuš), Forgač, Oroz, Kobaš

NK BAN JELAČIĆ: Brleković, Tarandek D, Tarandek Z, Trošić, Ronjak (od 61. Juričić), Uremović (od 56. Maksimović), Colarić (od 85. Benedik), Škrinjar (od 67. Hren), Mikulić, Aračić, Ronjak (od 67. Tarandek D)

STRIJELCI: 0:1 Juričić (84)

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime