Ban Jelačić poražen od Ostrne 1 : 2

0
Komunalac add

PRPREMNA UTAKMICA

BAN JELAČIĆ – OSTRNA  1 : 2

BANOVO, Igralište NK Ban Jelačić. Gledatelja 50.

Sudac: Boroša (Vrbovečki Pavlovec).

STRIJELCI: 0:1 Galović (3), 0:2 Kojundžija (65), S. Uremović (89).

BAN JELAČIĆ: D. Uremović, Mikulić, Trošić, Medverec, Dra. Tarandek, Z. Tarandek, Ćosić, Jurić, Martinjak, Škrinjar, S. Uremović. Još su igrali: Dar. Tarandek, Kramar, Hajak, Franjić, Pušić, Hren, Aračić, Maksimović, Juričić.

Trener: Mario Švigir.

OSTRNA: Mandić, Vešligaj, Jambrek, Tokić, Kojundžija, Čizmek, Delić, Nestić, Galović, Radovac, Stublić.

Trener: Mario Habeić.

Ban Jelačić je bio bolja momčad koja je diktirala ritam i tempo utakmice, napadala prema gostujućim vratima, stvorila nekoliko 100 postotnih prigoda koje domaći igrači nisu realizirali i na kraju u prvoj pripremnoj utakmici doživjela poraz od Ostrne.

Gosti su poveli u 3. minuti preko brzog kontranapada po lijevoj strani kojeg je realizirao Galović jer je pored istrčalog vratara Darija Uremovića s 11 m plasirao loptu u domaću mrežu.

Potom su Banovčani stalno atakirali prema gostujućem vrataru Stipi Mandiću koji se isticao svojim obranama dok su gosti prijetili preko brzih kontranapada.

Domaći nogometaši nisu imali svoj dan jer su pogodili prečku čak u 5 navrata i to: Aračić, Jurićić, Saša Uremović, Medverec i Škrinjar i k tome imali još par velikih šansi za postizanje zgoditaka. Domaće promašaje Kolundžija je kaznio u 65. minuti jer je lijepim lob udarcem pogodio domaću mrežu. U samoj završnici utakmice u 89. minuti Saša Uremović je samo smanjio rezultat pa je spretna i sretna pobjeda pripala oslabljenim gostima iz Ostrne.

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime