Ban Jelačić na jedanaesterce izbacio Rakovec

0
Komunalac add

U drugom kolu kupa Nogometnog središta Vrbovec koje je bilo odigrano 10. ožujka 2024. godine glavni favoriti Strmec, Dubrava i Lonja su izborili polufinale dok je to Banu Jelačiću uspjelo tek nakon izvođenja jedanaesteraca. Utakmice su bile uzbudljive, neizvjesne i borbene pa su suci imali pune ruke posla jer su na 4 utakmice podijelili čak 22 opomene i imali 2 isključenja. Pri tome je najmirnije bilo na utakmici između Brcka i Strmca koja je bila odigrana ranije 3. ožujka i završila očekivano pobjedom gostiju 0:3. Za Strmec su bili strijelci: Dino Škarica, Ivan Šepac i Blaž Jerković. Sudac Juraj Mikšec je dodijelio samo 1 žuti karton i to Ivanu Šepcu iz Strmca.

Utakmica između Bana Jelačića i Rakovca je u regularnom dijelu završila rezultatom 2:2. Iako je Rakovec imao prednost od dva gola koja je postigao u prvom poluvremenu Bojan Čerkez, sve je u drugom poluvremenu anulirao s dva pogotka Goran Trošić. Nogometaši Bana Jelačića su bili precizniji kod izvođenja jedanaesteraca od igrača Rakovca 5:3. Jedanaesterce za Ban Jelačić su realizirali: Anto Aračić, Goran Trošić, Matija Trošić, Zdravko Tarandek i Domagoj Škrinjar, a za Rakovec: Bojan Čerkez, Goran Jurić i Ivica Grgoić dok David Kuzmek nije bio precizan kod izvođenja jedanaesterca. Sudac Martin List je dodijelio 7 opomena. Kod Bana Jelačića su požutjeli: Zdravko Tarandek, Kristijan Štefanac, Karlo Jurinjak i Darko Tarandek, a kod Rakovca: Mario Štefinovec, Dominik Očić i Kristijan Colarić.

Dramatično je bilo i na utakmici između Gaja i Dubrave koja je završila rezultatom 0:1, a pobjedonosni zgoditak za goste postigao je Marcel Matejak u 21. minuti. Međutim, isto tako je bilo i borbeno na terenu pa je sudac Leonardo Madžar dodijelio čak 10 žutih kartona. Opomene kod Gaja dobili su: Robert Tomić, Hrvoje Medverec, Matej Benko i Martin Pajur, a kod Dubrave: Daniel Štajdohar, Marko Kotoraš, Josip Erić, Karlo Horvat, Matej Čičak i Marcel Matejak.

Utakmica između Graničara i Lonje završila je rezultatom 0:2. Za pobjedu gostiju strijelci su bili u prvom poluvremenu Alen Babić i Toni Aljinović. Sudac Juraj Mikšec je dodijelio 4 opomene. Kod Graničara su požutjeli: Matteo Benedikt Hrga, Mihael Đurinić i Neven Kump, a kod Lonje Matija Puhin. U 45. minuti bili su isključeni kod domaćina Mihael Đurinić i kod gostiju Danijel Šušak.

U polufinale su se plasirali Ban Jelačić, Dubrava, Lonja i prošlogodišnji pobjednik Strmec koji je prvi favorit kup natjecanja i član JŽNL-a NS Zagrebačke županije.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime