Badel podržao “gorku” priču

0
Komunalac add

U tijeku su prijave na natječaj za kratku priču kojeg je raspisala Narodna knjižnica Vrbovec. Na natječaju za najbolju “gorku” priču mogu sudjelovati punoljetne autorice i punoljetni autori iz Republike Hrvatske i inozemstva koji pišu na hrvatskom jeziku, svaki sa samo jednim radom. Tema kratke priče je slobodna, ali mora sadržavati motiv ili atmosferu gorčine, ogorčenosti, tuge, samoće, bijesa, čežnje i slično. Priča ne smije prije slanja na natječaj biti objavljena, a može imati najviše 15000 znakova s prazninama. Natječaj je otvoren do 1. siječnja 2021. godine. Više detalja možete pronaći na linku.

 

 

Vrbovečkoj knjižnici javio se i prvi sponzor natječaja za “gorku” priču, a to je BADEL 1862. Ovaj hrvatski brend odlučio je dodatno nagraditi pobjednike natječaja.

– Pridružite se našoj gorkoj priči koja će za neke od vas postati slatka. Ovim putem pozivamo naše lokalne tvrtke da slijede Badelov primjer i podrže naš književni natječaj i autore kratkih priča na sličan način – poručuju iz Narodne knjižnice Vrbovec.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime