Atletski spektakl ponovno u centru Vrbovca

0
Komunalac add

Vrbovec će po peti put ugostiti ponajbolje skakače i skakačice iz cijeloga svijeta koji će snage odmjeriti u sklopu 5. međunarodnog skakačkog mitinga “Salix Sub Astra” u srijedu 14. lipnja u organizaciji Atletskog kluba Sveti Vid Vrbovec u suradnji s Turističkom zajednicom grada Vrbovca te Gradom Vrbovcem.

Natjecanje se održava se u strogom centru grada. Atletski klub Sveti Vid dobio je potvrdu Svjetske atletske federacije (IAAF) da je ovaj miting uvršten u službeni kalendar natjecanja za 2023. godinu. Uz dvije discipline koje su već poznate vrbovečkoj publici, novost na ovom mitingu bit će natjecanje u trećoj skakačkoj disciplini, troskoku i to u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Vrbovčanka Greta Dautanec ove godine ponovno će se natjecati u skoku s motkom, dok će se još jedan Vrbovčanin, Ivan Badalić, domaćoj publici predstaviti u troskoku. Dan prije mitinga “Salix Sub Astra”, 13. lipnja u centru grada održat će se natjecanje vrbovečkih osnovnih i srednje škole u skoku u dalj.

Atletski klub Sveti Vid Vrbovec poziva sve građane da dođu podržati sve skakače i skakačice, kao i sve učenike koji će se tijekom ova dva dana natjecati u samom centru grada.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime