Atletski miting u centru Vrbovca

0
Komunalac add

Glavni je gradski trg danas poprimio izgled pravog atletskog borilišta na kojem će snage odmjeriti atletičari iz Hrvatske, Slovenije i Srbije u sklopu atletskog mitinga “Salix Sub Astra”. Prvi atletski miting u Vrbovcu organizira Atletski klub Sv. Vid.

Ovaj miting poklon je našem gradu i građanima za Dan Grada Vrbovca, ističe tajnik Atletskog kluba Sv. Vid Mario Dautanec.

– Teško je privući publiku na atletske terene pa smo mi odlučili teren dovući do publike i u centru Vrbovca napraviti jedan od najvećih atletskih mitinga u ovom dijelu Europe, na kojem će nastupiti seniori u disciplini skok u dalj iz Hrvatske, Srbije i Slovenije te juniorke i kadetkinje u disciplini skok s motkom iz Hrvatske i Slovenije – najavljuje Dautanec.

Nakon svečanog otvorenja mitinga u 16:30 sati prve na teren izlaze mlađe juniorke, među kojima nastupa i Vrbovčanka Greta Dautanec. U 19 sati počinje natjecanje seniora. Organizatori pozivaju Vrbovčane da dođu na gradski trg i podrže atletičare, a zauzvrat će dobiti pravi sportski spektakl.

– Na trgu smo postavili i veliki video zid, zahvaljujući kolegama iz Slovenije, na kojem će se uživo prikazivati svi skokovi, bit će zaista atraktivno natjecanje – zaključuje Dautanec.

Miting je organiziran uz pomoć Grada Vrbovca, Turističke zajednice, Pučkog otvorenog učilišta te brojnih vrbovečkih obrtnika i poduzetnika.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime