Atletski klub Sveti Vid na Hanžekovićevom memorijalu

0
Komunalac add

U subotu, 9. rujna 2023. u Zagrebu je u sklopu Hanžekovićevog memorijala održano Finale Erste plave lige – natjecanje osnovnoškolaca u atletskim disciplinama. Kvalifikacije su se održale u 10 hrvatskih gradova, a prvo i drugoplasirani iz svake discipline od 4. do 7. razreda ušli su u finale te su imali pravo i čast natjecati se u sklopu Hanžekovićevog memorijala i upoznati prave svjetske atletske zvijezde.

 Mateo Supan i Erin Bešen, oboje članovi Atletskog kluba Sveti Vid nastupali su kao finalisti –  Mateo u bacanju vortexa, a Erin u skoku u dalj, te su ostvarili odlične rezultate. Mateo Supan je u konkurenciji najboljih dječaka četvrtih razreda osvojio 7. mjesto bacivši vortex 35,19 m, dok je Erin Bešen u skoku u dalj doskočila do 6. mjesta (3,81 m) među najjačim djevojčicama četvrtih razreda.
Atletski klub Sveti Vid redovito je održavao treninge i tijekom ljeta, a nove članove prima tijekom cijele godine te ovom prilikom poziva sve zainteresirane da se uključe u atletiku – kraljicu sportova.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime