Asfaltiranje “gornje ulice” u Poljanskom Lugu

0
Komunalac add

Danas je u Poljanskom Lugu asfaltirano oko 2,5 kilometra ceste koju mještani zovu „gornja ulica“. Riječ je o značajnoj investiciji, a s obzirom da je cesta oštećena i zbog radova na vodovodu, trećinu troška snosi izvođač tih radova. Trošak grada Vrbovca je oko 100 tisuća eura plus PDV.

Već dvije godine muku mučimo s tom ulicom. Inače cesta je prije dvije godine obnovljena, ali je asfalt poderan jer se tim putem išlo na farmu, a sada smo težinu ograničili na 7,5 tona jer je to gradska cesta i da se ne uništava toliko. Ujedno se gradio i vodovod zbog čega je također raskopana cesta. Konačno su ti radovi gotovi te sada imamo novi asfalt na čemu se naravno zahvaljujem gradu Vrbovcu i gradonačelniku Denisu Kralju. Moram naglasiti kako se u našem mjesnom odboru dosta radilo, kao što je na primjer asfalt ispred doma, a napravljeno je i ugibalište za autobuse – rekao je predsjednik mjesnog odbora Poljanski Lug Dubravko Heršak.

Gradonačelnik Denis Kralj naglasio je kako grad u Poljanski Lug puno ulaže.

Specifično je ovo selo, dosta je raštrkano, tako da smo ovdje zadnjih godina iskopali puno kilometara graba, počistili smo kanale, prije par godina smo asfaltirali ulicu od križanja prema Bolfeku. Nadam se da će ljudi s ovim današnjim radovima bit zadovoljni, imali smo prošle godine puno poziva zbog rupa i oštećenja na cesti. Vjerujem da će se sanacija sada i ubrzati te očekujemo sanaciju i na cestama gdje su radovi na kanalizaciji te da ćemo i te ceste što više dovesti u red – zaključio je Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime