Artoratorij poziva na završnu izložbu polaznika

0
Komunalac add

Udruga Artoratorij organizira završnu izložbu radova nastalih na radionicama Slikatorij i Stripatorij koja će se otvoriti u subotu, 4. srpnja u 12 sati, malim druženjem polaznika radionica u prostoru Udruge u Ulici Matije Gupca 3. Izložba ostaje otvorena do srijede, 8. srpnja i može se pogledati uz prethodnu najavu na kontakte udruge.

Slikatorij i Stripatorij su redovni programi Udruge Artoratorij koji se održavaju od siječnja 2020. godine. Slikatorij je program koji kombinira učenje različitih slikarskih i crtačkih tehnika na maštovit i kreativan način a savladavaju se razni motivi i likovni elementi crtanjem po promatranju i crtanjem po mašti. Grupe školske djece, vrtićke dobi i grupe  za odrasle potiče se na kreativnost i slobodu izražavanja u svrhu postizanja što kvalitetnijih rezultata.

Stripatorij je program kojemu je cilj, uz dobru zabavu, ponuditi djeci i mladima različite mogućnosti pričanja priče i otvoriti jednu drugačiju dimenziju likovnosti. Radionice su osmišljene kao progresija izrade cjelovitog stripa.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime