Artoratorij poziva na “Basnoslovan listopad”

0
Foto: Pixabay
Komunalac add

Vrbovečka udruga „Artoratorij“ u suradnji s predsjednicom udruge DADO Gordanom Cvrtilom Čorić organizira pričaonice basni pod nazivom „Basnoslovan listopad“. Pričaonice će se kroz mjesec listopad održavati utorkom u laboratoriju udruge „Artoratorij“ na adresi Ulica Matije Gupca 3. Prva pričaonica održat će se danas u 17:30 sati.

Pričaonica basni namjenjena je djeci nižih razreda osnovne škole. Autorica će kroz čitanje basne približiti moralnu pouku priče te pomoći u razgovoru o pročitanom koji će sudionici ostvariti s vršnjacima. Nakon pričaonice za školarce, sljedeći utorak održat će se druga pričaonica za vrtičance te tako naizmjenično do kraja mjeseca. Participacija za sudjelovanje je 20 kuna, a prijave se šalju na mail adresu artoratorij@gmail.com, tel.091 558 8801 ili na FB stranicu Artoratorij.

Inače, Gordana Cvrtila Čorić diplomirala je na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu. Predsjednica je udruge DADO osnovane 1999. godine s ciljem olakšavanja integracije djece i odraslih s poteškoćama u komunikaciji. Pisanjem se bavi od najranijih školskih dana. Od mladosti slika na svili, platnu i papiru. Izlaže više od 30 godina. Do sada je objavila ukupno deset naslova, a uskoro izdaje i četvrtu basnu.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime