Antonio Badrov izabran za dopredsjednika Nogometnog saveza Zagrebačke županije

0
Komunalac add

Na izbornoj skupštini Nogometnog saveza Zagrebačke županije koja je održana u Plavom Salonu na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, Nenadu Črnku jednoglasno je potvrđen novi četverogodišnji mandat na mjestu predsjednika. Črnko je bio i jedini predsjednički kandidat, koji se na čelnoj poziciji Saveza nalazi od rujna 2017. godine. Za dva dopredsjednička mjesta povjerenje su dobili Miljenko Pavlaković i Antonio Badrov, predsjednik Nogometnog središta Vrbovec. Uz njih su u Izvršni odbor izabrani: Stjepan Bašić, Ivica Bergovac, Robert Brezec, Zoran Družanović, Marijan Kižlin, Nedjeljko Kozlovac, Alen Maras, Jurica Mihalj, Dubravko Poje, Darko Stanilović, Dinko Vulelija i Ivan kralj,predsjednik Lonje iz Lonjice, kojemu je to drugi mandat.  U Nadzorni odbor izabrani su: predsjednik Josip Rulek te članovi Ivan Jurčec i Damir Žitković.

Na Skupštini je prikazan rad Saveza od osnutka do današnjeg trenutka kroz višeminutni film u kojem su o razvoju nogometnog sporta na području Zagrebačke županije govorili Nenad Črnko, Željko Mihalj, Mladen Žugec i Stjepan Bašić. Na dosadašnjem radu i na postignutim rezultatima čestitali su ispred Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić, ispred Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije Vlado Svilokos te zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec.

U povodu izbora na mjesto dopredsjednika Nogometnoga saveza Zagrebačke županije Antonio Badrov je izjavio. –Izuzetno mi je drago da se prepoznaje rad mlade i nove ekipe u Nogometnom središtu Vrbovec. Ovim putem se želim zahvaliti svima na podršci i povjerenju. Ovo je velika vijest za sve nas koji marljivo radimo u Središtu i što su gospoda u Županiji  na čelu s predsjednikom Črnkom prepoznali naš rad. Prije svega mogu reći da je ovo i za mene osobno velika čast, ali i velika obveza.Zahvalio bih se svima koji rade u klubovima te se bore protiv svakodnevnih problema na koje nailaze. Županijski nogometni savez prepoznat je po svom kvalitetnom radu s kadrom te smo među najjačim savezima u državi. Nastojat ćemo održati isti taj korak te ga u svim segmentima poboljšati – rekao je Badrov.

Izbor Antonija Badrova i Ivana Kralja na visoke dužnosti u Nogometnom savezu Zagrebačke županije je svakako osobna čast, ali i potvrda vrlo dobrog rada NS Vrbovec i NK Lonje, koje ih obvezuju na maksimalan rad u razvoju nogometnog sporta Zagrebačke županije i NS Vrbovec.

 

Zdenko Brezarić

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime