Antolković odgovara gradonačelniku Bregoviću

0
Komunalac add

Gradski vijećnik SDP-a Tihomir Antolković, kao bivši  predsjednik Skupštine Komunalca, reagirao je na izjave gradonačelnika Vladimira Bregovića u tekstu objavljenom u Vrbovečkim novinama, naslova Komunalac na udaru SDP-a.

Antolković smatra kako je gradonačelnikov odgovor u kojem se služi lažima i klevetama dokaz njegove kulture i pristojnosti komuniciranja s drugima, koji ne misle kao on.

Podsjetimo,  Bregović je u tekstu odgovarao na prozivke  gradskog SDP-a kako je loše vođenje Komunalca od strane gradonačelnika i direktora tvrtke Dražena Sudinca dovelo do poskupljenja komunalnih usluga, ali i zaduženja Komunalca.

Predsjednik vrbovečkog SDP-a Denis Kralj ujedno je dodao i kako si je s druge strane gradonačelnik nakon izbora povećao plaću, davanja za stranke iz proračuna povećane su za gotovo 50 posto, a  u Gradu Vrbovcu i Komunalcu zaposleni su novi ljudi bliski HDZ-u i HNS-u.

Gradonačelnik Bregović komentirao je potom kako bi SDP trebalo biti sram jer su oni proizveli gubitke u tom gradskom poduzeću gdje je, između ostalih, za to prozvao i bivšeg predsjednika Skupštine Tihomira Antolkovića.

Antolković odgovara kako je Komunalac u tom razdoblju uspješno poslovao te je 2012. godinu završio potpuno likvidno, dok su sve poslovne jedinice imale uvjete za normalan rad i razvoj.

To što gradonačelnik Bregović ne razumije čitati završni račun mogao je za pomoć pitati svog kolegu Josipa Jambrača, sadašnjeg predsjednika Gradskog vijeća, tada predsjednika Nadzornog odbora Komunalca. Naime, radilo se o utuženom dugu od 3,6 milijuna kuna kojeg je Grad dugovao Komunalcu, a koji se mora knjižiti na sporna potraživanja na rashodnu stranu.
I zamislite što radi gospodin Bregović kada dolazi ponovo za predsjednika Skupštine Komunalca?! Povlači tužbu i donosi odluku da se dug plati u roku od 10 godina, što je potpuno ekonomski i pravno neprihvatljiv potez. Umjesto da Grad plati dug,on se naivno hvali da je sanirao gubitke u Komunalcu. Za kraj mogu zaključiti da građani svakodnevno osjećaju Bregovićevu nesposobnost na svojim leđima i to kroz povećanja cijena, zatvaranje tvrtki, rast nezaposlenosti, a bojim se da će uskoro svjedočiti i teškoj krizi u poslovanju Komunalca i Plina Vrbovec
, kazao je zaključno Antolković.

ChannelImages

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime