Anthony Antun Pavlović ponovo na trenerskoj klupi Graničara

0
Komunalac add

Ambicije Graničara iz Tučenika u prvenstvu 2023./24. u 1. ŽNL istok su ostvarenje plasmana koje ih vodi u jedinstvenu 1. ŽNL koja će se formirati u idućoj sezoni na području Nogometnog saveza Zagrebačke županije. No, u tri proljetna kola Graničar je doživio tri poraza i to od Rakovca 2:3, Lonje 0:2 i Bana Jelačića 0:1. Poslije poraza momčadi iz Banova pukla je suradnja između Uprave Graničara i trenera Marka Cmrka.

Umjesto sada već bivšeg trenera Cmrka ponovo je nakon godinu i pol dana trenersku palicu preuzeo Anthony Antun Pavlović, koji je do veljače 2024. godine vodio petoligaša Vrbovec. Time je Graničar dao do znanja da nije odustao od zacrtanog cilja, a to je da se i na jesen u Tučeniku igra prvoligaški županijski rang natjecanja.

Trener Pavlović prokomentirao je svoj ponovni dolazak u Tučenik. – Na zamolbu čelnih ljudi u Graničaru prihvatio sam da im svojim iskustvom i znanjem nastojim pomoći u ostvarenju zacrtanog plana, a to je uloviti gornji dio tablice tj. poziciju koja omogućuje plasman u 1. ŽNL NS Zagrebačke županije u sezoni 2024./25. Kako je prijašnja suradnja bila više nego korektna i dobra, nije trebalo puno da se dogovorimo. Stoga već od danas krećemo zajednički s igračima koji imaju potrebnu kvalitetu prema ostvarenju tog primarnog klupskog cilja – rekao je Pavlović.

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime