Andrea Petrek ponovno zlatna

0
Komunalac add

Tijekom proteklog vikenda u Sukošanu je održano Državno prvenstvo u Powerliftingu & Bench pressu na kojem je sudjelovala i Vrbovčanka Andrea Petrek. Ostvarila je izvrstan rezultat osvojivši zlatnu medalju u kategoriji juniorki s podignutih 110 kilograma. –Jako sam zadovoljna. Sve je prošlo po planu, kako smo i zamislili. Zapravo sam iznenadila samu sebe. Na natjecanju se činilo mnogo lakše nego tijekom treninga – rekla je Petrek.

Podsjetimo, Andrea je članica Powerlifting kluba „Wild Hogs“ Vrbovec, a već je tri godine zaredom proglašena najboljom sportašicom Grada Vrbovca. Andrein trener Siniša Križan, koji je također tri godine zaredom proglašen najboljim trenerom Grada Vrbovca, jako je ponosan na Andreu i njen uspjeh. – S obzirom na cijelu situaciju koja nas prati zbog pandemije koronavirusa, natjecanje je prvobitno trebalo biti održano u trećem mjesecu u Zadru. Čekali smo odluku hoće li natjecanje uopće biti održano. Bez obzira na to, mi smo se pripremali jer imamo tu sreću da imamo vlastiti prostor za treninge stoga na nas nije utjecalo zatvaranje teretana zbog koronavirusa. Sve što smo zamislili smo i ostvarili na ovom Državnom prvenstvu – istaknuo je Križan.

Polovicom dvanaestog mjeseca u Pitomači bi trebalo bi biti održano posljednje natjecanje ove godine. – Za Andreu je ovo zadnja juniorska godina. Nadam se još nekim dobrim rezultatima, a ovi postignuti rekordi neka ostanu za buduće naraštaje, neka se i drugi trude – poručio je Križan.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime