Anđa Marić predstavila svoju knjigu “Moja revolucija u 365 dana”

0
Komunalac add

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige u ponedjeljak je u Narodnoj knjižnici Vrbovec Anđa Marić predstavila svoju knjigu “Moja revolucija u 365 dana”.

 

Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života, jer me je bilo sram što sam slaba i trebam pomoć. Odlučila sam se u svom životu pojaviti svaki dan. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kad nitko nije vjerovao u mene, ja sam vjerovala i u sebe i u svoj put – o knjizi je rekla autorica Anđa Marić koja se već deset godina bori s multiplom sklerozom.

Knjiga “Moja revolucija u 365 dana” razrada je 365 tema iz videa s njezina YouTube kanala, inspirativna priča o hrabrosti i vjeri u život, pojasnio je nakladnik Neven Kepeski koji je ujedno bio i moderator razgovora

Anđa Marić (Zagreb, 1976.) hrvatska je glazbenica, spisateljica i motivatorica, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica. U javnosti i u medijima prvi je puta prepoznata 1998., kao druga pratilja Miss Hrvatske. Iste je godine s bratom Jeronimom osnovala rock grupu Flare, s kojom je 2000. objavila album Srebrni i s kojom je 2001. nagrađena Porinom za najboljeg novog izvođača. Kasnije je s DJ Umekom surađivala na projektima elektroničke glazbe te na vlastitom projektu Kisha. Godine 2009. okušala se kao voditeljica u pjevačkom reality showu RTL-a Hrvatska traži zvijezdu. Objavila je dva romana za djecu: Tajna zmajskog mosta i Afra, oba 2014. Od 2021. vodi svoj vlog i videokanal Mala škola za veliki život te Anđa Marić TV: Novo poglavlje kao lifecoacherica i motivatorica.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime