Alan Habuzin više nije trener NK Tomislav Radnik

0
Komunalac add

Alan Habuzin nakon kratkotrajne jednomjesečne avanture više nije trener NK Tomislav Radnik iz Svetog Ivana Žabna. Naime, nakon odigranog 1. kola 1. ŽNL NS Koprivničko-križevačke županije u kojem je Peterancu domaća Panonija svladala Tomislav Radnik 4:2, Alan Habuzin je prestao biti trener Žabljana. Tako se još jednom potvrdila sintagma da je trenerski posao „kruh sa sedam kora“ u kojem najčešće za sportske neuspjehe plati trener.

Evo kako Habuzin komentira svoj odlazak. -Došlo je do sporazumnog raskida suradnje i više nisam trener NK Tomislava Radnika. Malo čudno nakon jednog odigranog prvenstvenog kola i to u gostima  i nakon mjesec dana suradnje. No, to je nogomet. Zahvaljujem se klubu na korektnoj suradnji i naravno želim im sve najbolje u daljnjim utakmicama – rekao je.

Alan Habuzin je tako u trenerskoj karijeri doživio novo sportsko iskustvo koje čega sigurno samo još ojačati. Stoga je za očekivati da će Habuzin ponovo pronaći trenerski angažman, jer mu je to u krvi, budući da potječe iz obitelji koja je stvarala sportsku povijest Dubrave.

 

 

Zdenko Brezarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime