Aktualac: radovi u Zagrebačkoj i Ulici Buban, popravci u dječjem vrtiću

0
Komunalac add

U tijeku je sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca. Prvo pitanje na aktualnom satu postavio je vijećnik HDZ-a Tomislav Grežina, kojeg je zanimalo do kada će trajati radovi u Zagrebačkoj ulici i Ulici Buban. Gradonačelnik Denis Kralj je odgovarajući na pitanje zamolio za još malo strpljenja.

Nedavno smo obišli radove zajedno s ljudima iz Županijskih cesta. Tu su i radovi u Brčevcu i Naselju Stjepana Radića. Trebat će nam puno strpljenja i molim građane za razumijevanje, no svi znamo koliko su ti radovi važni i što nam svima znači dobiti kanalizaciju – rekao je Kralj.

Vijećnik Grežina postavio je pitanje i o popravcima u dječjem vrtiću u Jugu. –Posljednjih se dana o tome priča na društvenim mrežama pa molim gradonačelnika za pojašnjenje – rekao je Grežina.

Kralj je odgovorio da su se nažalost u vrtiću pojavili neki nedostaci koji će biti uklonjeni o trošku izvođača. –Popravke će platiti izvođač radova. Žao mi je da su se pojavili nedostaci, no mi smo sve svoje ugovorne obaveze ispunili, unatoč problemima koji su se pojavljivali tijekom izgradnje. Na kraju smo dobili i povrat svih sredstava iz Europske unije, što znači da smo svoje obaveze na vrijeme i uredno ispunili. Evo drago mi je da mogu najaviti i da ćemo do kraja srpnja postaviti sprave na dječje igralište, još samo čekamo da naraste i drveće koje smo posadili, kako bi sve za našu djecu bilo puno ugodnije – odgovorio je Kralj.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime