Kralj: “Radovi na sanaciji cesta kasne zbog grešaka izvođača”

0
Komunalac add

U tijeku je sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca. Na početku aktualnog sata vijećnik Zlatko Kamenarić iz HSS-a upitao je kako teče sanacija prometnica nakon radova na vodovodu i kanalizaciji. O tijeku sanacije pitali su i nezavisni vijećnik Stjepan Tvorić, kao i vijećnik Dejan Jaić iz Stranke rada i solidarnosti.

Gradonačelnik Denis Kralj je odgovorio kako su 26. listopada 2022. održali sastanak s predstavnicima izvođača i vodovoda na kojem im je obećano da će dio prometnica biti saniran do 1. prosinca 2022.

Točnije obećali su nam da će do 1. prosinca sanirati Zagrebačku ulicu, dio Brčevca, cestu u Naselju Stjepana Radića. Kad je prošao rok mi smo zatražili novi termin za sastanak i taj je sastanak, u istom sastavu,  održan danas prijepodne. Na sastanku smo dobili novi red obećanja. Obećali su sanaciju Zagrebačke ulice sljedeći tjedan, Brčevec nisu dobro napravili, još testiraju vodonepropusnost. Dio prema Beljavinama budu asfaltirali ove godine, ostalo sljedeće godine. U Naselju Stjepana Radića nisu zadovoljili vodonepropusnost i provjera priključka bude trajalo još do kraja siječnja. Sanacija u Prilesju, Pavlovcu i nogostup u Lonjici, sve tek sljedeće godine – odgovorio je gradonačelnik Kralj te još jednom zamolio građane za razumijevanje. 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime