Aktivan vikend Teniskog kluba Vrbovec

0
Komunalac add

Protekli vikend bio je aktivan na vrbovečkim teniskim terenima. U subotu je održana radna akcija u kojoj je postavljen teniski balon za održavanje teniske zimske sezone. Petnaestak članova i prijatelja kluba došlo je i svojim trudom i zalaganjem uvelike pomoglo da se ova akcija uspješno privede kraju. Još predstoji nekoliko manjih zahvata oko čišćenja i postavljanja rasvjete u balonu i može se krenuti s igrama u njemu.

Po našim predviđanjima tenis u balonu bi se mogao zaigrati već prvi tjedan u mjesecu studenom. Uz samo postavljanje balona skinule su se i teniske blende kako bi se zaštitile u zimskom periodu. Vanjski tereni će biti još u funkciji tjedan dana dok će vrijeme dozvoljavati igranje na istima. Nakon toga će se skinuti mreže i zaštititi linije – poručili su iz Teniskog kluba Vrbovec.

U nedjelju je odigran i posljednji natjecateljski turnir. Već tradicionalni “Veseli” turnir privukao je 20 natjecatelja, većinom članova kluba, ali i nekoliko prijatelja kluba koji će, nadaju se iz kluba, pristupiti u članstvo u narednim godinama. Formirano je 10 parova po principu jedan jači i jedan slabiji igrač te su parovi podijeljeni u 2 skupine po 5 parova. Igralo se po round robin sistemu odnosno svaki sa svakim na jedan dobiveni set. Kasnije se razigralo za sva konačna mjesta. Pobjednici skupina igrali su finale dok su se drugoplasirani borili za brončanu medalju. Najboljim su se pokazali Josip Knapić i Tihomir Svečnjak koji su u finalu pobijedili par Mario Skrasigna i Matija Ćavar. To im je bila peta pobjeda u nizu te samo potvrda kako su pokazali najbolji tenis. U borbi za treće mjesto pobijedio je par Luka Klepec/ Ozren Đurašina u meču protiv najmlađeg para turnira koji su činili Lovro Lončarić i Antonia Kolić. Ukupno je odigrano 25 mečeva. Na kraju prekrasnog i sunčanog dana svi prisutni su počašćeni sa roštiljem te je druženje nastavljeno do večeri. Predsjednik Kluba Dražen Rovišćanec je bio spriječen pa je nagrade najboljima uručio dopredsjednik Kluba Tomislav Pavić koji je i sudjelovao u turniru.

Konačan poredak:

1.mjesto – Josip Knapić i Tihomir Svečnjak
2.mjesto – Mario Skrasigna i Matija Ćavar
3.mjesto – Luka Klepec i Ozren Đurašina
4. mjesto – Lovro Lončarić i Antonia Kolić
5. mjesto – Moran Đurašina i Roko Jendriš
6. mjesto – Ivan Sesvečan i Zdenko Đurašina
7. mjesto – Ivan Knapić i Gordana Đurašina
8. mjesto – Siniša Petrinović i Anthony Terence Fiember Satta
9-10-mjesto – Jurica Jakšić i Marija Đurašina
9-10.mjesto – Tomislav Pavić i Damir Lončarić

 

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime