Aktivan vikend Teniskog kluba Vrbovec

0
Komunalac add

Povodom Dana grada Vrbovca u subotu 15. lipnja na terenima Teniskog kluba Vrbovec održano je Otvoreno prvenstvo TK Vrbovec u tenisu za dječake i djevojčice do 10 godina. Ukupno je sudjelovalo 28 natjecatelja, najviše iz Zagreba i središnje Hrvatske. Dječaci i djevojčice su bili podijeljeni u skupine te su igrali po Round robin sistemu odnosno svako sa svakim. Nakon skupina, natjecatelji su nastavili natjecanje u knockout fazi i to prema osvojenim mjestima iz skupine. Formirale su se 4 jakosne skupine i to zlatna, srebrna, brončana i zelena. Najbolji u kategoriji dječaka je bio Ivan Penić iz TK Futur (Zagreb) dok je kod djevojčica ukupnu pobjedu odnijela Ema Mihalić iz TK Frankopan (Ogulin).

TK Vrbovec su predstavljala tri polaznika vrbovečke teniske škole – Sara Križan, Matej Bradić i Nikola Grozdić. Sara Križan se nakon prve faze natjecanja plasirala u zelenu skupinu te je na kraju osvojila skupinu. Matej Bradić je završio natjecanje u polufinalu brončane skupine koju je na kraju osvojio Nikola Grozdić.
U nedjelju 16. lipnja, održana su dva turnira za najmlađe uzraste i djecu koja tek počinju sa svojim prvim natjecateljskim koracima u ovom sportu. Na turniru je nastupilo 99 natjecatelja, od toga 72 na crvenom turniru te 27 na narančastom turnirnu.
Procjena je da se gotovo 200 ljudi tog podneva našlo na našim terenima te možemo sa sigurnošću zaključiti da je to bio najmasovniji događaj u dugogodišnjoj povijesti Kluba. Veliku ulogu u tome je odigrao prijatelj Kluba Mario Sloup, voditelj teniske akademije iz ŠK Ivanić, koji je organizirao bus pun djece te sa njima došao na naše terene. Hvala mu na trudu i dolasku – rekao je tajnik kluba Moran Đurašina.
TK Vrbovec je imao i svoje predstavnike, čak 13 njih na crvenom turniru i to su: Luka Bajić, Vito Bardak, Rene Vidaković, Mikac Mateo, Vita Korenika, Ivona Babić, Tara Kudoić, Dora Rafaj, Dora Barić, Iris Jovanović, Nikola Grozdić, Sara Križan, Matej Bradić.
Na narančastom turniru su sudjelovali David Rafaj, Melani Bošnjak, Erika Dadanović, Karlo Čerkez, Ana Kluković, Sara Križan, Nikola Grozdić, Matej Bradić i Melani Marković. Pobjedu na turniru je odnio naš Nikola Grozdić.
Sljedeći vikend, 22. i 23. lipnja Teniski klub Vrbovec organizira još jedan turnir iz kalendara HTS-a do 18 godina. – Pobjednike natjecanja očekuju nagrade koje je osigurao naš član te vlasnik i osnivač HealthClub centra za trening i rehabilitaciju u Vrbovcu Matija Grežina te će dobiveni voucher moći iskoristiti u spomenutom centru. Zahvale njemu na velikoj potpori otkako je došao u naš klub – naglasio je Đurašina.
U subotu 22. lipnja, Teniskom klubu Vrbovec u dolazi seniorska ekipa TK Ogulin 2. – U borbi za mjesto u jesenskom doigravanju za ulazak u višu ligu stoji im momčad TK Vrbovec, Ogulin 2 je prvi susret skupine za prvaka odigrao prošlu subotu te je uvjerljivo slavio protiv Zaprešića tako da im pobjeda protiv naše ekipe donosi sigurno prvo mjesto. Nadamo se da će im naša momčad pomrsiti planove. Sljedeće kolo se igra 29. lipnja kada naša momčad ide u goste u Zaprešić. Svi dođite bodriti naše dečke te pogledati kvalitetan tenis i dobre igrače – poručuje Đurašina.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime