Akcija kolektivne sadnje u vrtiću u Jugu

0
Komunalac add

U sklopu kampanje „Zasadi stablo, ne budi panj” danas je održana nova akcija kolektivne sadnje stabala kod novog dječjeg vrtića u Jugu. U akciji su sudjelovala vrtićka djeca i njihove odgojiteljice, volonterke Crvenog križa Vrbovec, djelatnici Komunalca Vrbovec te zamjenik gradonačelnika grada Vrbovca Marko Belošević. –Danas sadimo na nekoliko lokacija na području grada Vrbovca, ukupno sadimo pedeset stabala, ovdje u vrtiću u Jugu posadit ćemo 14 stabala. U posljednjih pet godina na području grada Vrbovca zasadili smo više od 450 novih stabala. Dalje ćemo intenzivno raditi na tome, planiramo što više zazeleniti naš grad – naglasio je zamjenik gradonačelnika Marko Belošević.

Zajedničkim snagama na vrtićkom igralištu brzo su posađena stabla bijelog jasena. –U akciju sadnje uključili smo i naše mališane iz vrtićke grupe Zvjezdice kako bi kod njih od malena probudili ekološku svijest, a njima će naravno biti puno ugodnije na igralištu zbog zelenila i hlada – rekla je zamjenica ravnateljice Dječjeg vrtića Vrbovec Petra Prelog.

Akcije sadnje održat će se danas još u Dulepskoj te na parkiralištu gradskog groblja gdje će se saditi stabla kuglastog bagrema.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime