AK Vrbovec ukupno četvrti u Đurđevcu

0
Komunalac add

Na Veliku subotu, 30.03. članovi AK Vrbovec nastupili su na Sahara trailu u Đurđevcu. Utrka je ujedno i 2. kolo Kontinetrail lige. Održale su se tri utrke različitih dužina – 5.7 km, 17.2 km i 26.3 km. – Po sunčanom vremenu ekipa je postigla iznimno dobre rezultate, te je vrlo malo nedostajalo da ekipno završimo na postolju. Završili smo ukupno kao četvrti – ističu iz kluba.

 

Natjecalo se 8 članova AK Vrbovec, a najveći uspjeh ostvario je Stjepan Leljak koji je iz tjedna u tjedan sve bolji i od kojeg se očekuju još veći rezultati. Na dugoj utrci (26,3 km) u konkurenciji 77 trkačica i trkača, osvojio je ukupno 2. mjesto, te prvo mjesto u kategoriji.

Na istoj stazi, Ina Milihram osvojila je 7.mjesto te 1. u kategoriji, a Matija Petonjiću je za dlaku pobjeglo 3. mjesto u kategoriji, dok je ukupno završio kao 27.

Na 17.2 km u konkurenciji 183 trkača, Zoran Jelaković osvojio je ukupno 14. mjesto dok se u kategoriji popeo na postolje kao 3. Antun Siročić osvojio je 28. mjesto (8. u kategoriji). Od žena, dugogodišnja članica Natalija Samardžić osvojila je 34. mjesto među ženama i 3. mjesto u kategoriji, a Adriana Tarandek, koja je trčala u gradu iz djetinjstva, osvaja 36. mjesto, te 7. u kategoriji.

Na najkraćoj dionici, od 5.7 km nastupila je Monika Grivić i osvojila je odlično 9. mjesto u ženskoj konkurenciji. – Svima čestitke na super rezultatima, a našem Dinku veliko hvala na fotografijama – poručuju iz kluba.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime