Advent u Vrbovcu – bogat program za vikend uoči Božića

0
Komunalac add

Adventu u Vrbovcu nudi bogat zabavni program zadnjeg vikenda prije Božića. U subotu, 21. prosinca na gradski trg u 11 sati stižu Motomrazovi. U 17 sati održat će se Sat društvenih plesova s Paulom Zouhar i Božidarom Leščićem. U parku od 18.30 sati pogledajte Žive jaslice u izvedbi zajednice mladih Vitius. Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec na trgu nastupaju od 19 sati. Paljenje četvrte adventske svijeće održat će se ispred crkve u 18 sati.

Nedjelja, 22. prosinca započinje s tradicionalnom manifestacijom “Badnjak prije Badnjaka” u organizaciji Udruge Ružin krug, Turističke zajednice grada Vrbovca, Dječjeg vrtića Vrbovec, I. i II. osnovne škole, Kluba za djecu i mlade Crvenog križa, Udruženja obrtnika Vrbovec i Grada Vrbovca. Pod motom „Darujte i budite darivani“ na gradskom trgu od 10 do 12 sati djeca i odrasli pozvani su na razmjenu poklona.

Od 17 sati počinje predstava na ledu i radionica velikih balona od pjene u sklopu programa “Dan u laboratoriju Djeda Mraza”. Za dobru atmosferu od 18.30 sati brine TS Zlatni dečki. Koncert HKUD-a Petar Zrinski održat će se u 19 sati u crkvi Sv. Vida.

Komentiraj

Molimo Vas da unesete svoj komentar
Molimo Vas da ovdje unesete svoje ime